Over ons

Van Wijngaarden biedt hoogwaardige financiële dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Het streven hierbij is om de klant te ontzorgen. Dit doen wij door het beheren en begeleiden van het volledig financiële dienstenpakket, alleen dan kun je optimaal profiteren van onze dienstverlening. Wij kunnen onze persoonlijk manier van werken aanbieden – nu maar ook in de toekomst.

Van Wijngaarden is al meer dan 50 jaar geleden opgericht door Dirk van Wijngaarden en biedt zijn dienstverlening aan op het gebied van:

  • verzekeren
  • bankzaken [betalen/sparen/lenen]
  • hypotheken
  • bedrijfsadministraties
  • belastingaangifte

Wij kunnen in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren. Voor bankzaken [betalen/sparen] hebben wij een exclusieve samenwerking met RegioBank.

Van Wijngaarden is gevestigd op een voormalige boerderij op de Korte Muiderweg 20 (de verbindingsweg tussen Weesp en Muiden) in Weesp. Henk van Wijngaarden en Jiska Uiterwaal hebben aldaar ieder hun eigen bedrijf.

Vanuit het kantoor is er uitzicht op de rivier De Vecht en het groene polderlandschap. Het kantoor bevindt zich in de Bloemendalerpolder, een gebied dat zich vooral kenmerkte door cultuurlandschap met langgerekte kavels veenweidegrond.  Inmiddels verrijst hier Weespersluis, een ruim en groen woonlandschap. Weespersluis ligt tussen de vestingstadjes Weesp en Muiden. Met de rivier de Vecht in de nabijheid, Amsterdam op een steenworp afstand en grenzend aan het IJsselmeer, ’t Gooi en Almere. Verder is nabij het Muiderslot en de Stelling van Amsterdam.

Al met al een bijzondere locatie voor een financieel advies- en administratiekantoor alsmede een vestiging van de RegioBank.