Over ons

Van Wijngaarden biedt hoogwaardige financiële dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Met specialisten op elk vakgebied kan een grote mate van service worden verleend. Het streven hierbij is om de klant te ontzorgen. Dit doen wij door het beheren en begeleiden van het volledig financiële dienstenpakket, alleen dan kunt u optimaal profiteren van onze dienstverlening. Wij kunnen onze persoonlijk manier van werken aanbieden – nu maar ook in de toekomst.

Van Wijngaarden is bijna 50 jaar geleden opgericht door Dirk van Wijngaarden en biedt zijn dienstverlening aan op het gebied van:

  • verzekeren
  • bankzaken [betalen/sparen/lenen]
  • hypotheken
  • admistraties
  • belastingaangifte

Wij kunnen in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren. Voor bankzaken [betalen/sparen] hebben wij gekozen voor een exclusieve samenwerking met RegioBank.

Van Wijngaarden is gevestigd op een voormalige boerderij op de Korte Muiderweg 14 (de verbindingsweg tussen Weesp en Muiden) in Weesp. Henk van Wijngaarden en Jiska Uiterwaal hebben aldaar ieder hun eigen kantoor.

Vanuit het kantoor is er uitzicht op de rivier De Vecht en het groene polderlandschap. Het kantoor bevindt zich in de Bloemendalerpolder, een gebied dat zich kenmerkt door cultuurlandschap met langgerekte kavels veenweidegrond. De Bloemendalerpolder ligt tussen de vestingstadjes Muiden en Weesp. Met de rivier de Vecht in de nabijheid, Amsterdam op een steenworp afstand en grenzend aan het IJsselmeer, ‘t Gooi en Almere. Verder is nabij het Muiderslot en de Stelling van Amsterdam.

Al met al een bijzondere locatie voor een financieel advies- en administratiekantoor alsmede een vestiging van de RegioBank.

Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!