Wij zijn ….(over hoe het begon)

Dirk Wouter van Wijngaarden is geboren op 19 maart 1936 te Weesperkarspel. Dirk groeide op in de Bijlmermeer op de boerderij van zijn ouders. Na zijn huwelijk in 1961 met Dikkie Roest heeft Dirk zich gevestigd op de woonark d’Orchidéé op de rivier de Vecht te Weesp.

Na carrière gemaakt te hebben als vertegenwoordiger in veevoeder maakte Dirk begin jaren zeventig de definitieve overstap naar het verzekeringsvak.

Dirk is de grondlegger van Assurantiekantoor van Wijngaarden. Met eerlijk en gedegen advies, maar vooral door te zijn zoals hij was als mens, heeft hij een prachtig bedrijf opgebouwd met een heel royaal klantenbestand. Sindsdien is het bedrijf geworden tot wat het nu is.

Een bedrijf waar wij elke dag met veel trots en passie voor werken.

Naast zijn loopbaan als verzekeringspecialist stak Dirk zijn liefde voor het boerenbedrijf en het buitenleven niet onder stoelen en banken. In 1977 kocht hij de boerderij De Bouwheuvel te Weesp. Dirk was altijd persoonlijk bereikbaar voor zijn klanten.

De foto zegt meer dan duizend woorden…..

Dirk overleed 25 september 2019 op 83-jarige leeftijd. Wij zijn hem veel dank verschuldigd.

“door te zijn zoals hij was als mens……”

Dirk van Wijngaarden aan de telefoon met zijn klanten in de werkruimte van zijn boerderij. Dirk was 24/7 bereikbaar om zijn klanten te helpen.

Van Wijngaarden, een adviseur die je kent!