“Geen anonieme adviseur verstopt achter internet of telefonisch via een 0900-nummer maar gewoon direct je persoonlijk adviseur met kennis van zaken”

Verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk. Bij je keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij jouw persoon en de juiste dekking biedt in jouw situatie. Verzekeren is een zaak van vertrouwen. De meeste verzekeringen keren een vergoeding uit bij schade, verlies of diefstal. Maar er zijn ook verzekeringen die je schadeloos stellen bij aansprakelijkheid of die je extra inkomen verschaffen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Welke verzekeringen je nodig hebt hangt af van jouw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om je goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar jou: wat is jouw gezinssituatie, wat zijn jouw wensen voor de toekomst, welke risico’s kun of wil je zelf dragen en welke wil je afdekken?

Wij combineren al deze gegevens en wensen in een op maat gemaakt advies aan jou. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Ook wanneer je gewoon weer eens overzicht wilt in de gehele map (of schoenendoos) dan doen wij dit graag voor je. Je krijgt een voorstel tot aanpassing wanneer dit nodig is, maar wanneer wat je hebt al goed is naar ons idee, vertellen wij jou dit ook.

Van Wijngaarden, een adviseur die je kent!