Onze mensen

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen graag de tijd voor u en maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs studeren regelmatig om u altijd van een goed advies te kunnen voorzien.

Henk van Wijngaarden

Henk is de eigenaar en een allround adviseur. Je kunt bij hem terecht voor advies over zakelijke en particulieren verzekeringen, bankzaken, maar ook andere (financiële) zaken.

telefoon (0294) 49 00 04

stuur email

Jiska Uiterwaal

Jiska is het aanspreekpunt voor de bedrijfsadministraties en belastingaangiften. Heb je vragen en wil je advies?
Jiska staat voor je klaar.

telefoon (0294) 49 00 03

stuur email

Sonja Sigfried

Sonja is Erkend Financieel Adviseur en heeft veel ervaring als hypotheekadviseur. Ze denkt graag mee in oplossingen en levert graag maatwerk. Ze geeft je inzicht in je toekomstige financiële situatie. Heb je vragen? Sonja helpt.

telefoon (0294) 49 00 07

stuur email

Lesly Zwart

Lesly is veelal je eerste aanspreekpunt. Je kunt bij Lesly terecht voor allerlei vragen en wensen rondom (particuliere) verzekeringen. Ook je eventuele schade kun je bij Lesly melden. Hij wikkelt alles correct voor je af.

telefoon (0294) 49 00 05

stuur email

Nando Makkinje

Nando is als ervaren kracht goed thuis in verzekeringen en dat stopt niet bij alleen het afsluiten van de verzekering, ook voor wijzigingen en voor het melden van eventuele schade kun je bij Nando terecht. Daarnaast helpt Nando je met al je vragen over geldzaken bij RegioBank.

telefoon (0294) 49 00 08

stuur email

Petra Oosting

Petra is de administratieve kracht op het kantoor van Van Wijngaarden. Zij zorgt voor veel bedrijven dat hun administratie op orde is en bereidt ook de belastingaangifte voor.

telefoon (0294) 49 00 06

stuur email

Mariëlla Stoffelen

Je kunt bij Mariëlla terecht met al je vragen over je bankzaken bij RegioBank. Zij helpt je graag verder.

telefoon (0294) 49 00 01

stuur email

Van Wijngaarden, een adviseur die je kent!