Onze mensen

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen graag de tijd voor u en maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs studeren regelmatig om u altijd van een goed advies te kunnen voorzien.

Henk van Wijngaarden

Henk is de eigenaar en een allround adviseur. U kunt bij hem terecht voor advies over zakelijke en particulieren verzekeringen, bankzaken, maar ook andere (financiële) zaken.

telefoon (0294) 49 00 04

stuur email

Jiska Uiterwaal

Jiska is het aanspreekpunt voor de bedrijfsadministraties en belastingaangiften. Heeft u vragen en wilt u advies?
Jiska staat voor u klaar.

telefoon (0294) 49 00 00

stuur email

Sonja Sigfried

Sonja is Erkend Financieel Adviseur en heeft veel ervaring als hypotheekadviseur. Ze denkt graag mee in oplossingen en levert u graag maatwerk. Ze geeft u ook inzicht in uw toekomstige financiële situatie. Heeft u vragen? Sonja helpt.

telefoon (0294) 49 00 07

stuur email

Lesly Zwart

Lesly is veelal uw eerste aanspreekpunt. U kunt bij Lesly terecht voor allerlei vragen en wensen rondom verzekeringen. Ook uw schade kunt u bij Lesly melden. Hij wikkelt alles correct voor u af.

telefoon (0294) 49 00 05

stuur email

Nando Makkinje

Nando is als ervaren kracht goed thuis in verzekeringen. Daarnaast helpt Nando u met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank.

telefoon (0294) 49 00 08

stuur email

Petra Oosting

Petra is de administratieve kracht op het kantoor van Van Wijngaarden. Zij zorgt voor veel bedrijven dat hun administratie op orde is en bereidt ook de belastingaangifte voor.

telefoon (0294) 49 00 00

stuur email

Mariëlla Stoffelen

U kunt bij Mariëlla terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank. Zij helpt u graag verder.

telefoon (0294) 49 00 01

stuur email

Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!