“Altijd behulpzaam en snel en accuraat.”

Belastingaangifte

De oplossing voor jouw belastingaangifte….

Administratiekantoor Van Wijngaarden verzorgt belastingaangiftes voor particulieren.

Je ontvangt een overzichtelijk (digitaal) rapport zodat het voor jouw inzichtelijk is welk bedrag je terug krijgt of moet betalen. Na jouw goedkeuring dienen wij de aangifte voor je in bij de belastingdienst.

Voor het opstellen van jouw aangifte zijn veel gegevens nodig. Voor jouw aangifte Inkomstenbelasting willen we graag de zogenoemde ‘vooraf ingevulde aangifte’ (VIA) gebruiken. In de VIA staan de gegevens voor jouw aangifte die bij de Belastingdienst bekend en geregistreerd zijn. Alléén als je ons daar toestemming voor geeft, krijgen wij deze gegevens van de Belastingdienst waarbij je mag denken aan de WOZ-waarde, bankstanden en jaaropgaven.

Wij vragen bij de Belastingdienst de activeringscode voor je aan. Het enige dat je hoeft te doen, is de brief met de activeringscode – welke je vaak binnen 2 weken ontvangt – aan ons toe te sturen.

Activeringscode
Omdat de activeringscode die je van de Belastingdienst ontvangt maar een beperkte tijd geldig is, verzoeken wij je deze code zo spoedig mogelijk aan ons te verstrekken. Je kunt deze brief uploaden via onze website, toesturen per post of afgeven op ons kantoor.

Meer informatie over de aangifte en de benodigde gegevens tref je aan in de checklist.

Van Wijngaarden, een adviseur die je kent!