Wijzer in geldzaken

Wist u dat bijna een kwart van de Nederlanders moeite heeft om goede en passende informatie te vinden over zijn geldzaken? En dat dit vooral komt omdat het niet duidelijk is of de informatie betrouwbaar is?

Platform Wijzer in geldzaken helpt Nederlanders met betrouwbare en begrijpelijke informatie en tips om hun geldzaken op orde te krijgen en te houden. De site Wijzeringeldzaken.nl wijst u de weg naar betrouwbare informatie over uw geldzaken. Wijzeringeldzaken.nl is geen bank of commerciële organisatie, maar een wegwijzer naar betrouwbare informatie.

Is één van de levensfasen voor uw van toepassing of heeft u vragen over geldzaken zoals studeren, lenen, sparen of schulden. Dan kunt u met de informatie, tips en hulpmiddelen die u op deze website vindt, uw financiën beter op orde krijgen.

Wijzer in geldzaken is een platform van meer dan 40 organisaties, waaronder het Nibud, die samen hun best doen om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumenten-organisaties en de wetenschap samenwerken.

Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!