“Wij bankieren al jaren via Van Wijngaarden bij RegioBank. Persoonlijke benadering, internetbankieren, app, wereldpas, deskundigheid. Van ons krijgen ze een dikke 10! Daar kan echt geen andere bank tegenop!”

RegioBank. De buurtzame bank.

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Regiobank is net als ASN Bank, BLG Wonen en SNS onderdeel van de Volksbank.

RegioBank werkt alleen samen met lokale zelfstandig ondernemers met een eigen kantoor in Nederland – veelal gecombineerd met verzekeringen. RegioBank heeft geen eigen adviseurs / kantoren.

Wij ontvangen een vergoeding van RegioBank voor een actieve betaalrekeningen (met andere woorden RegioBank is de primaire bank). Wij verdienen niet op een andere manier aan het bankieren omdat wij niet zelf de bank zijn.

We kunnen je daarom alleen helpen met bankieren bij RegioBank als je echt kiest voor RegioBank als primaire bank. Met uitstekend internetbankieren en de app, maar ook met persoonlijk contact en een kantoor bij jou in de buurt.

Graag blijven wij onze klanten nog lang op deze persoonlijke manier van dienst. De keuze is aan jou.

Bankieren bij de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou en je lokale omgeving kent. En je hebt natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of je nu mobiel wilt betalen, een woning zoekt of een eigen bedrijf wilt starten. Wij hebben een passende oplossing. Lokaal én digitaal dus.

Zakelijk bankieren bij de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou, je onderneming en de lokale markt kent. En heb je natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of je nu een startende ondernemer bent, of de volgende stap wilt zetten met je bedrijf. Wij hebben een passende oplossing.

RegioBank richt zich op kleinzakelijke ondernemers in de regio.

Van Wijngaarden, een adviseur die je kent!