RegioBank, uw bank dichtbij en persoonlijk

De nuchtere bank waar de adviseurs van Van Wijngaarden u met gevoel voor service en persoonlijke aandacht een compleet pakket aan bankproducten aanbieden. De bank waarbij de klant centraal staat.

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over Nederland. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor.

Persoonlijk advies

Van Wijngaarden is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Eigenlijk dus heel gewoon. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Zakelijke diensten

voor zzp, mkb, vereniging of stichting

Of u nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kiest u de zakelijke betaalrekening die bij u past. Wij bieden zakelijke spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes en betaalrekeningen met lage kosten.

Uw adviseur, die u kent

 

Mariëlla Stoffelen

telefoon (0294) 49 00 01

stuur email

“Wij zijn al jaren klant bij de RegioBank. Persoonlijke benadering, internetbankieren, app, wereldpas, deskundigheid. Van ons krijgen ze een dikke 10! Daar kan echt geen andere bank tegenop!”

Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!