“Wij zijn al jaren klant bij de RegioBank. Persoonlijke benadering, internetbankieren, app, wereldpas, deskundigheid. Van ons krijgen ze een dikke 10! Daar kan echt geen andere bank tegenop!”

RegioBank, uw bank dichtbij en persoonlijk

De nuchtere bank waar de adviseurs van Van Wijngaarden u met gevoel voor service en persoonlijke aandacht een compleet pakket aan bankproducten aanbieden. De bank waarbij de klant centraal staat.

Jouw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over Nederland. Bij ons kun je jouw geldzaken regelen zoals jij dat wilt. Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor.

Particulier

Van Wijngaarden is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die je mag verwachten van een bank. Waar je altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Eigenlijk dus heel gewoon. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Zakelijk

voor zzp, mkb, vereniging of stichting

Of je nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kies je de zakelijke betaalrekening die bij je past. Wij bieden zakelijke spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes en betaalrekeningen met lage kosten.

Van Wijngaarden, een adviseur die je kent!