Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!

Dit is een test

Coronavirus – belangrijke informatie Van Wijngaarden

Coronavirus – belangrijke informatie Van Wijngaarden

Zondag 15 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan in de aanpak tegen het coronavirus.

Ook Van Wijngaarden heeft aansluitend hierop nieuwe maatregelen getroffen die gevolgen kunnen hebben voor onze bereikbaarheid. We proberen persoonlijk contact zoveel mogelijk te voorkomen om verspreiding van het virus te beperken.

Ook voor andere instanties (belastingdienst, verzekeraars, banken etc) hebben de maatregelen vergaande consequenties voor hun dienstverlening.

Wij streven er uiteraard naar om onze service aan u zo goed mogelijk te waarborgen en hopen op uw begrip.

Mensen maken het verschil….

Dienstverlening is mensenwerk.

Wij vinden het belangrijk om u te leren kennen. En we begrijpen ook dat u wilt weten wie de mensen zijn die Van Wijngaarden maken tot het bedrijf wat het is. Wat ons betreft is een persoonlijk gesprek daarom erg belangrijk.

Bij Van Wijngaarden werken gepassioneerde mensen, die van hun werk, het bedrijf en van de klant houden. De waarde van goed advies blijkt vaak pas na jaren. Juist op de momenten die er toe doen. Inlevingsvermogen, aandacht, bereikbaar en respect; daar staan wij voor! Hiervoor worden we beloond met trouwe klanten. Dit bevestigt ons dat onze manier van werken door veel mensen wordt gewaardeerd.

Niets is zo makkelijk als een vast lijntje naar uw adviseur. Die u kunt bellen als u schade of een vraag heeft en die daar dan ook meteen mee aan de slag gaat; daar kunt u op vertrouwen.

Van Wijngaarden staat al bijna 50 jaar voor deskundig, gedegen en betrouwbaar advies. Wij helpen u graag met uw verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte, (bedrijfs) administratie of uw RegioBank bankzaken.

Kunnen wij iets voor u betekenen? U vindt ons op de Korte Muiderweg 14 te Weesp. Kom langs voor een kennismaking, zodat u de volgende keer een eigen persoonlijk adviseur heeft!

Wij zijn u graag van dienst.


Als onafhankelijke verzekeringsadviseur werken wij samen met veel aanbieders van financiële diensten. Een selectie van door ons geselecteerde aanbieders:

Van Wijngaarden, een adviseur die u kent!